fotograaf

24-09-2019

De schoolfotograaf heeft een overvol programma, maar het gaat vast weer veel mooie plaatjes opleveren! Alle kinderen worden individueel, met hun groep en eventueel samen met broertjes en zusjes die ook op school zitten gefotografeerd. Mocht  u uw kinderen speciale kleding aan willen doen, houd er dan rekening mee dat de kinderen meerdere dagen gefotografeerd kunnen worden. De achtergrond van de foto is dit jaar wit en de set bestaat uit kleur- en zwart-wit foto's.

Schoolfotograaf dinsdag 24 september 2019

Op dinsdag 24 september komt de Schoolfotograaf voor alle klassenfoto’s en individuele foto’s. Het maken van deze foto’s gebeurt onder schooltijd. Daarnaast is er is net als vorig jaar de mogelijkheid om ook een foto te laten maken met broertjes en zusjes. Dus ook jongere of oudere broers en zussen die niet (meer) op de Sint Jozefschool zitten kunnen samen op de foto.

Inschrijven voor deze extra foto’s is mogelijk bij de lerarenkamer op:

· Woensdag 18 september8:30- 9:00u en 12:00-13:00u

· Vrijdag 20 september 8:30-9:00u

Het volgende willen we u graag meegeven:

- de achtergrond van de foto is wit, dus licht gekleurde kleding valt weg.

- vermijd hele drukke prints; wij adviseren kleurrijke kleding zoveel mogelijk in 1 kleur of met een klein motiefje.

- ook de schoenen zijn zichtbaar op de foto.

- overweeg of u met uw kinderen naar binnen wilt gaan voor de foto. De ervaring leert dat de foto sneller gemaakt is, als de ouder er niet bij is.

We zien u graag voor de broertjes en zusjesfoto, op het afgesproken tijdstip, met uw kinderen bij de Schoolfotograaf in de kleutergymzaal bij de lerarenkamer.

Namens de OR: Madelon, Marrije, Pauline en Maryse

Terug naar boven