• Nieuwsbrief

nieuwsbrief logo

nieuwe website, sint, kerst, ouderbijdrage

jaargang 28   no 8

vraagteken NieuwsbriefWist u dat…
• de wandelpieten donderdag in school waren?
• er een meisjes- en een jongens Piet waren?
• één Piet jubileert omdat hij al 15 jaar op onze school meewandelt?
• de Pieten voor alle groepen een klassencadeau bij zich hadden?
• er vele gesprekjes hebben plaatsgevonden?
• u dit vast wel terugleest in de Parro van de groep?

Sinterklaasfeest...
Ook op onze school is Sinterklaas ieder jaar meer dan welkom. We laten ons niet kisten door de Coronapandemie maar zetten in school voor de kinderen een sfeertje neer, zoals altijd. Vol in de beleving, plezier maken en genieten van de leuke en spannende activiteiten. In de groepen 6 t/m 8 maken de kinderen gedichten en surprises voor elkaar. Dat is altijd een enorme belevenis. Het schrijven en maken maar ook het ontvangen!

SINT 2011 intocht254

Volgend jaar ontvangen we Sint weer zo!

Nieuwe website…
U heeft het wellicht al gezien. We hebben een nieuwe website. Het was tijd om mee te doen met de ASKO, want nu lijken alle websites van al onze scholen op elkaar. Dat is handig, want u leest dan nog meer informatie van ons bestuur. Een nieuwe website ook omdat de informatie, die we voorheen op onze website plaatsten, nu veel meer met u gedeeld wordt via de eigen leerkracht. In Parro leest u veel nieuws vanuit de groepen. De website staat nog niet helemaal vol. U ontvangt nog een inlogcode voor 'achter de website'. Daar zullen wij verslagen neerzetten als de notulen van de MR en wat protocollen.  Dat deel wordt nu nog ingericht. En u heeft ook nog een leuk promo-filmpje van ons tegoed. www.sintjozefschoolamsterdam.nl

Kerst..
U heeft in de decembermaand brief veel informatie kunnen lezen. Hier treft u de brief nogmaals. Wij verheugen ons op het chique Kerstontbijtje en de foute truien vrijdagochtend / laatste dag voor de kerstvakantie. Natuurlijk komt het Kerstverhaal in alle groepen naar aan bod. 
20181213 144536

 Sint Jozef sfeervolle kerstboom!

Is de ouderbijdrage al betaald…
De ouderbijdrage is nog niet door iedereen betaald en wij zijn bijna door onze betaalverzoeken heen😊.We missen nog 13 betalingen. We gaan ervan uit dat u het ook belangrijk vindt dat iedereen een steentje bijdraagt en dat niet andere ouders voor uw kind(eren) betalen. Kosten voor deze activiteiten komen namelijk niet uit het schoolbudget. Is het niet mogelijk om aan het verzoek te voldoen? Neemt u dan graag contact op met de schoolleiding. Er zijn namelijk regelingen van de gemeente Amsterdam waarvoor u wellicht in aanmerking kan komen.

QR code…
Handig om de QR te gebruiken als contactformulier!
QR code toegang

 Mirakel haalt en brengt naar sportclubs…
Gaat je kind naar de BSO, maar ook naar een sportclub op woensdag of vrijdag? Vanaf nu brengt en haalt Mirakel de kinderen! Dit is een gratis service en geldt alleen voor sportclubjes in de directe omgeving van de vestiging. De service is op basis van beschikbaarheid en je kunt je hiervoor aanmelden bij de groepsleiding. Op de BSO organiseren we ook dagelijks allerlei knutsel-, kook- en spelactiviteiten. Zin om eens de sfeer te proeven op de vestiging? Wij plannen graag een rondleiding! Bel 020 – 661 3035 of kijk op www.kinderopvangmirakel.nl.
bus mirakel
Team BSO Mirakel

Onderzoek VWO profielwerkstuk…
Goedendag, Wij zijn Mélisa Roo en Nadhira Omar Mohamed en wij zitten in VWO 6 op CSG Dingstede in Meppel. Voor ons profielwerkstuk doen wij onderzoek naar de invloeden van meertalige opvoeding bij kinderen tot en met 10 jaar. Ons doel is onder andere om te onderzoeken wat voor effecten de meertalige opvoeding heeft op de schoolresultaten van deze kinderen. Voor dit onderzoek hebben wij dus ouders/verzorgers nodig die hun kind(eren) meertalig opvoeden en die een enquête voor ons willen invullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Dit waarderen wij enorm! De link naar de enquête
Met vriendelijke groeten,
Mélisa Roo en Nadhira Omar Mohamed

Onderzoek student…
Beste ouder(s)/verzorger(s),
Mijn naam is Nina de Romph en ik ben tweedejaars student aan de opleiding Sport, Management & Ondernemen. Op dit moment loop ik stage bij Kids Aktief. In opdracht van Kids Aktief doe ik onderzoek naar de mogelijkheid om sportkampen in andere stadsdelen dan Amsterdam Noord aan te gaan bieden. Kids Aktief is de leukste, sportiefste en flexibelste buitenschoolse opvang. Sport, beweging, plezier, veiligheid en ontwikkeling staan centraal. Spelenderwijs maken kinderen kennis met verschillende sporten en activiteiten waarin interesses, talenten en vaardigheden worden ontdekt en ontwikkeld. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de cognitieve, motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Deze ontwikkelingen spelen een belangrijke rol bij het opgroeien. Ieder kind leert binnen de groep plezierig met elkaar omgaan, samen spelen, en respect voor elkaar te hebben. Wij stellen uw mening zeer op prijs en we willen u vragen om de enquête in te vullen. De enquête bestaat uit 16 vragen en zal ongeveer 5 minuten van uw tijd kosten. De enquête is volledig anoniem. Hierbij wil ik u alvast hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête.
Met vriendelijke en sportieve groet,
Nina de Romph

 

agendaBelangrijke data…
• do 3 dec sinterklaasfeest, zonder intocht…
• do 17 dec school tot 12.00uur
• do 17 dec kerstontbijt op school…
• vr 18 dec kerstvakantie om 12.00uur…

 

Met vriendelijke groet,

Harro Rooijendijk en Reina Atteveld
directie