Onthulling 'Meester Teun'-boom

Onthulling 'Meester Teun'-boom

02-06-2017

 De Meester Teun boom

Vrijdag werd in aanwezigheid van Anja en Tim, vrouw en zoon van meester Teun, de 'Meester Teun'- boom onthuld. Deze boom is aangeboden door de ouders van groep 3b ter nagedachtenis aan de ruim een week geleden overleden meester Teun. Speciale dank voor het bedrijf Germico die belangenloos de boom geleverd en geplant heeft.

In groep 3b, samen met ouders, las juf Maaike uit een toepasselijk boek 'Een boom vol herinneringen' voor, daarna zong de hele klas ' I like the flowers' en hielden Tore en Reimert een speech waarin ze vertelden over hun lievelingsmeester Teun en hoe ze hem missen. Vervolgens werd door hen muziek gemaakt op de trompet en de cello. Als slotlied werd het Wilhelmus ingezet, gevolgd door een minuut stilte. Dit allemaal geregiseerd door de kinderen zelf. Toen was het tijd om de boom te onthullen. In een kring om de boom en Anja en Tim mochten de boom, ingepakt met laken en strik, onthullen. De kinderen zongen een lied over een boom op het schoolplein en toonden mooie tekeningen erbij. 

Het was een mooie en liefdevolle herdenking met als afsluiting een cakeje en appelsap om vervolgens de dag weer op te pakken met een bezoek aan de Aldi-speeltuin.

Terug naar boven