origineel

Wij zijn een brede school, dus dat betekent dat er in het gebouw ook een voor- en naschoolse opvang gevestigd is. De tussenschoolse- en naschoolse opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Mirakel. 
Klik hier voor meer informatie. 

De voorschoolse opvang wordt verzorgd door Dynamo die tevens bij ons in het gebouw gevestigd is. 
VOORSCHOOL VOOR KINDEREN VAN 2–4 JAAR 

Peuters spelen en beleven bij een Dynamo-voorschool.
De voorschool is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De voorschool van Dynamo is een peuteropvang met een programma dat de ontwikkeling van elk kind extra stimuleert. Een mooie en veilige plek waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, leren en ontdekken. Heerlijk in de eigen buurt. 

Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen, fantaseren en gezond eten. Dat vergroot hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Voor nu en later. Een vertrouwde omgeving met gekwalificeerde en betrokken pedagogisch medewerkers. En het belangrijkste is het plezier van de kinderen, elke dag weer.

Peuters gaan beter voorbereid naar de basisschool.
Dynamo heeft voorscholen in Amsterdam en werkt nauw samen met de bijgelegen basisscholen. Kinderen hebben een fijne tijd op de voorschool en gaan beter voorbereid naar de basisschool. De voorschool en basisschool werken hierin nauw samen. Zodat uw kind een goede start te maakt op de basisschool.

Kom eens kijken op een voorschool bij u in de buurt. 
De pedagogisch medewerkers vertellen en tonen graag wat uw kind op de voorschool krijgt aangeboden.
Onze medewerkers op de afdeling planning en plaatsing  kunnen u helpen met de inschrijving op de voorschool en de berekening of aanvraag van de kinderopvangtoeslag of gemeentevergoeding. 

http://www.dynamopeuters.nl/. 

peuters@dynamo-amsterdam.nl

https://www.facebook.com/dynamopeuters/. Klik of tik als u deze koppeling vertrouwt." data-auth="Verified">Facebook Dynamopeuters 

SPELINLOOP VOOR OUDERS MET KINDEREN 0-2½ JAAR
De gratis spelinloop van Dynamo is dé plek om andere kinderen en ouders bij u in de buurt te ontmoeten! 
De spelinloop is er voor ieder kind van 0 tot 2½ jaar. De kinderen kunnen lekker spelen en voor de ouders staat de koffie en thee klaar. Er is een medewerker spelinloop van Dynamo aanwezig die u wegwijs maakt binnen de spelinloop. Kom samen met uw kind een keer langs. Aanmelden is niet nodig. 

http://www.dynamo-amsterdam.nl/spelinloop. Klik of tik als u deze koppeling vertrouwt." data-auth="Verified">www.dynamo-amsterdam.nl/spelinloop

DYNAMO
Dynamo is een welzijnsorganisatie in Amsterdam en ondersteunt bewoners om mee te doen aan de samenleving. http://www.dynamo-amsterdam.nl/. Klik of tik als u deze koppeling vertrouwt." data-auth="Verified">www.dynamo-amsterdam.nl

Opvang na school

Hieronder ziet u welke organisaties er in de buurt zijn. U kunt direct bij hen terecht voor de eventuele plaatsing van uw kind.

Naschoolse opvang Mirakel (in hetzelfde gebouw)