Wij zijn een brede school, dus dat betekent dat er in het gebouw ook een voor- en naschoolse opvang gevestigd is.

Tussenschoolse Opvang...
Mirakel Jozef logo
De TSO wordt uitgevoerd door Mirakel. Zo is de mogelijkheid gecreëerd dat de kinderen 4 dagen in de week kunnen 'overblijven' en hoeft u als ouders niet uw kind(eren) tussen de middag op te halen. De leerkrachten lunchen met de kinderen en de Pedagogisch Medewerkers van Mirakel verzorgen de pleindienst van 30 minuten. Hier zijn voor u kosten aan verbonden. Voor het schooljaar 2023-2024 is dat vastgesteld op €90,00.


Voorschoolse Opvang...
cropped DynamoPeuters 4 1

De voorschoolse opvang wordt verzorgd door Dynamo die tevens bij ons in het gebouw gevestigd is. De voorschool in de St. Jozefschool, genaamd De Speelweide, is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De Speelweide biedt peuteropvang met een programma dat de ontwikkeling van elk kind extra stimuleert. Een mooie en veilige plek waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, leren en ontdekken. Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen, fantaseren en gezond eten. Dat vergroot hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Voor nu en later. Een vertrouwde omgeving met gekwalificeerde en betrokken pedagogisch medewerkers. En het belangrijkste is het plezier van de kinderen, elke dag weer.

Peuters gaan beter voorbereid naar de basisschool.
Dynamo heeft voorscholen in Amsterdam en werkt nauw samen met de bijgelegen basisscholen. Kinderen hebben een fijne tijd op de voorschool en gaan beter voorbereid naar de basisschool. De voorschool (dus De Speelweide) en basisschool (dus de St. Jozefschool) werken hierin nauw samen. Zodat uw kind een goede start te maakt op de basisschool.

KINDERRIJK LOGO RGB roze2
Ook Kinderrijk biedt op de locatie Boechorststraat Voorschoolse Opvang aan. Met deze Voorschool heeft de St. Jozefschool ook een samenwerkingsverband. Wij hopen dan ook dat er veel kinderen naar de St. Jozefschool zullen komen. 

Op de campus van de Vrije Universiteit vindt u onze peuteropvang PO Boechorststraat. Deze locatie is gevestigd op het terrein van de Medische Faculteit. De lichte en ruime groepen grenzen allemaal aan een mooie groene natuurtuin, waar de kinderen volop spelen, ontdekken en experimenteren. In het atelier kunnen de kinderen de Picasso in zichzelf ontdekken door met diverse materialen aan de slag te gaan. Ook is er een grote centrale hal, met ruimte om lekker te spelen en te bewegen tijdens muziek-, dans- en beweegactiviteiten.

Zij bieden reguliere peuteropvang en peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE) aan. Spelenderwijs leren en ontwikkelen kinderen zich bij ons en bereiden ze de peuters voor op het basisonderwijs (waarvoor we ook een samenwerking hebben met de nabijgelegen St. Jozefschool). De twee VE-peutergroepen werken met het programma ‘Uk & Puk’ en met Logo3000, een hulpmiddel om de woordenschat van kinderen te vergroten. Plezier staat hierbij voorop! Kijkt u graag voor meer informatie hier.

Naschoolse opvang...
Mirakel Logo NEWSLARGELOGO
Mirakel biedt de Naschoolse Opvang aan op verschillende locaties in de buurt. Zo zijn er meerdere groepen in ons gebouw en hebben ze een sportieve Naschoolse bij Hockeyvereniging Pinoké. Kijkt u graag hier voor meer informatie.