• Nieuwsflits

lekker een ijsje, mini eindfeest...
nieuwsflits

 Een schooltraktatie voor de lekker...
IMG 20210628 WA0008

Afgelopen maandag hebben alle kinderen een ijsje getrakteerd gekregen. Juf Rineke en juf Reina vierden een klein jubileum. De jubilaris juf Rineke is al 25 jaar werkzaam in het onderwijs en de jubilaris juf Reina is al 40 jaar werkzaam in het onderwijs. En.... zij vinden het nog steeds het allerbelangrijkste vak van de wereld (hihi).

Mini-Eindfeest voor de kinderen...
Woensdag was er nog meer feest. Het eindfeest in afgeslankte vorm en alleen voor de kinderen. Onze Eventmanagers (juf Heleen en Annemieke) en de Ouderraad hebben leuke activiteiten georganiseerd.
2021 jun eindfeest 7

Voor onze jongste kinderen was er de traditionele draaimolen, een springkussen en een poppenkastvoorstelling (het stukje: ik kijk even hier...ik kijk even daar... ik kijk even hier.... ik kijk even daar..., leverde al hilariteit op). 
2021 jun eindfeest 2 3

En wat zegt een slimme kleuter tegen de juf:' Juf voor een draaimolen moet je altijd betalen'. 'Ja, zegt de juf, dat klopt'. Een beteuterde kleuter: 'Maar ik heb geen geld bij me'. Maar nee het was helemaal gratis en je mocht nog extra rondjes ook. Om lekker draaierig van te worden.
2021 jun eindfeest 1 1

De andere activiteiten waren workshop Capoeira, groot springkussen, Dans workshop, Percussie workshop (hihi...naast t kantoortje) en de altijd favoriete Silent Disco.
2021 jun eindfeest 4 1
 Via de diverse Parro berichten van de leerkrachten heeft u inmiddels al de leuke foto's en filmpjes kunnen bekijken. Wat een plezier hebben de kinderen gehad. Veel dank aan de ouderraad en de Eventmanagers
2021 jun eindfeest 8

Afgelopen maandag- en dinsdagavond musical groepen 8...
Twee avonden deze week stonden in het teken van zang, toneelspel en dans. Groep 8a en groep 8b hebben een wervelende musical gespeeld met echt publiek. Ja u leest het goed: met toegangstestbewijzen en al konden de papa's en de mama's genieten van deze muzikale happening. Tegelijkertijd was er een stream voor het publiek aan de laptop thuis. We kunnen niets anders zeggen dat we trots zijn op deze twee groepen: goede zang, heldere uitspraak, top acteerwerk en vooral een grote uitstraling van plezier.
2021 jul musical

Activiteiten in de zomervakantie ZUID...
Het super toffe MidZomerMokum programma 2021 staat online en vanaf heden kan er ingeschreven worden! Wellicht zit er iets leuks bij voor uw kinderen.
Met sportieve groet,
Anouk Griffioen, Sportmakelaar Buitenveldert – Dynamo Amsterdam

Met een culturele groet,

Harro Rooijendijk en Reina Atteveld
schoolleiding