• Nieuwsflits

Eindfeest en feestje Goudestein...
nieuwsflits

vraagteken NieuwsbriefWist u dat...

  • het Eindfeest veel hulpouders nodig heeft?
  • wij u hier van harte toe oproepen?

Eindfeest komt eraan...
Volgende week vrijdag nodigen wij u allemaal uit voor het gezellige eindfeest. Het is onze gezamenlijk afsluiting van het schooljaar. En geeft vrolijkheid voor de start van de zomervakantie. Wij zien ernaar uit u te ontmoeten. 

Hoe, wanneer en wat...
De ouderraad organiseert het eindfeest. Er zijn spelletjes voor de kinderen.  U koopt daarvoor een spelletjeskaart. Drie verschillende voor 3 verschillende leeftijden. Dat kan vandaag al. Kijkt u uit naar de rij die voor de verkooptafel staat en sluit graag aan. Ook op woensdag, donderdag en vrijdag vindt de voorverkoop plaats. Is het voor u moeilijk een spelletjeskaart aan te schaffen, loop dan graag even bij de leerkracht of bij Vicky langs. We vinden het belangrijk dat alle kinderen plezier maken en meedoen!
907d6a10 128f 4f68 b935 dd54493bd17e
Er zijn kinderen die een optreden hebben geoefend. Kom dus graag 'op tijd' kijken naar de zang en dans van uw kind. De presentatie is in handen van diverse leerkrachten.

Op het eindfeest is het ook lekker smullen geblazen. Er zijn biologisch afbreekbare munten te koop waarmee u limonade, drank, hotdogs en hamburgers kunt kopen. Er zijn 3 drankverkooppunten: foodstrip, kleuterplein en achteruitgang.

De activiteiten voor de jongste kinderen vinden veelal op het kleuterplein plaats en voor de midden- en bovenbouw is het grasveld het feesttoneel.

U bent welkom vanaf 16.00u en om 20.00u stopt het feest met het grote verzoek om ook even de spreekwoordelijke 'handen uit de mouwen te steken'.  

Vanwege de verwachte drukte is het wel belangrijk zelf goed zicht op uw kinderen te houden.
9a5e5162 bda9 4737 91cf 04cf5131a196
Kan ik nog ergens mee helpen...
Jazeker, fijn dat u het vraagt. Bij de spelletjes staan hulpouders, die elkaar afwisselen. Geef u dus graag op (vooral als u toch samen naar het feest komt) om even een half uurtje de organisatie te helpen. U meldt zich via deze link. Doen hoor!

En de EHBO post... 
Ja, ouders -met een medisch beroep- wisselen elkaar in de EHBO post af. U vindt de EHBO post bij de hoofdingang van school. Zij helpen dus niet bij de spelletjes!

Tot zo informatie eindfeest...
Bent u zo goed op de hoogte? Lees anders graag nog even terug en zet in uw agenda: Jozefschool eindfeest vr 12 juli 2024!

Mijn Rapportfolio...
We hebben begrepen dat de folder MRF wat lastig te lezen was. De ouders van groep 1 dienen een inlog aan te maken om erbij te kunnen. Komt u er niet u. Loop dan graag even bij de leerkracht langs. Wij informeren wij u op een later moment hier nogmaals over. 

Speeltuin Goudestein...
Woensdag is er een ook leuk feestje bij de speeltuin Goudestein. Klikt u graag even hier.

 

Met een vriendelijke groet,

Namens de Ouderraad en het team

Harro Rooijendijk en Reina Atteveld
schoolleiding