• Nieuwsflits

Konings-Sponsorloop, oudervragenlijst
nieuwsflits

 Konings-Sponsorloop-Spelen...
De St Jozefschool organiseert omdat het nu eenmaal niet anders is op dit moment de Koningsspelen in een ander jasje. Op twee dagen zal er een Sponsorloop plaatsvinden. Voor de kleuters op woensdag 21 en voor de andere kinderen op vrijdag 23 april. Het kleine goede doel is: de Stichting Jeugd Sportfonds. Zo lopen (en sponsoren) de kinderen voor andere kinderen die ook willen sporten, maar van wie de ouders hiervoor de middelen niet hebben. U ontvangt op de dag van de Sponsorloop van uw kinderen een betaalverzoek via Schoolkassa voor een symbolisch bedrag van €2,50. Maar het gaat natuurlijk in eerste instantie om de sportieve prestatie en het plezier in rennen en bewegen voor onze kinderen. Alle kinderen komen natuurlijk in Koninklijk ORANJE, want die kleur staat iedereen! Helaas is er geen publiek mogelijk.
SPONSORloop KS 2021
Oudervragenlijst...
U heeft vorige week een link ontvangen naar een algemene tevredenheidsvragenlijst. Wij zijn blij dat al veel ouders gehoor hebben gegeven. Voor iedere school is het prettig om te polsen bij ouders wat ze vinden. Zeker nu we elkaar in de wandelgangen van school minder tegenkomen, is het ophalen van uw mening voor ons belangrijk. Het doel van deze vragen op allerlei gebied is ons onderwijs te verbeteren op die punten waar dat wenselijk geacht wordt. Deze onderwerpen komen aan bod: kwaliteitszorg​,​ leerstofaanbod​​, leertijd, pedagogisch handelen​, didactisch handelen, afstemming​, actieve en zelfstandige rol van de leerlingen, schoolklimaat​, zorg en begeleiding​, ​opbrengsten​, sociale veiligheid. De vragenlijst is uitgestuurd door het systeem naar iedere ouder, dus per gezin heeft u twee keer de enquête ontvangen. Het zou fijn zijn als u allebei invult. Op dit moment hebben we al van 109 respondenten een reactie ontvangen. Waarvoor onze grote dank. Zoekt u graag even de link op; dat kan t/m 19 april!

Koningsdag in de wijk...
Even een andere Koningsdag! Dit jaar kan er geen traditionele koningsdag worden gevierd in Villa Randwijck wegens de Covid-19 maatregelen. Maar niet getreurd! In navolging van de Burendag 2020 organiseert Villa Randwijck samen met jou weer een Rommelroute door de wijk. Dus verkoop je spullen gewoon vanuit je voortuin. Een alternatieve vrijmarkt en een beetje feest in de wijk. Uiteraard wordt 1.5m door iedereen gerespecteerd. Laat zien dat je meedoet en versier je tuin met vlaggen, wimpel en oranje balonnen. Alléén buurtbewoners zonder voortuin kunnen eventueel een plaats reserveren reserveren op het plein bij Villa Randwijck. Een plattegrond met adressen en de 'openingstijden' wordt geplaatst op Facebook, website en voor het raam van Villa Randwijck.
Doe je ook mee aan de Villa Randwijck Rommelroute? Stuur dan een mail naar welkom@villarandwijck.nl of bel 06-20420989 en geef je adres en openingstijden door.

Waterballen voor de jeugd
's Middags kan de jeugd tussen 13.00-15.00 uur weer proberen of ze in een grote bal over het water kunnen lopen op het sierwater voor Villa Randwijck. Het lijkt makkelijker dan het is!
Kaartjes kunnen deze middag worden gekocht bij Villa Randwijck.
Kosten: €2,- voor 10 minuten.
Nicole Bodewes, Villa Randwijck
2021 apr Koningsdag Villa

 

Met sportieve en nieuwsgierige groet,

Harro Rooijendijk en Reina Atteveld
schoolleiding