• Nieuwsflits

kerstontbijtje in Teams

nieuwsflits

Wat een bijzonder afsluiting van het jaar 2020 met de kinderen. Er was al een aangepast programma in verband met de Coronamaatregelen en nu moesten we op stel en sprong wederom een aanpassing doen. Fijn dat er een combinatie gemaakt kon worden met testen van het digitale syteem Teams en een gezamelijk kerstontbijtje vanuit ieders huiskamer / keuken. Kerstrituelen: samenzijn, je mooiste kleding aan, een extra lekker hapje en liedjes en spelletjes doen. Samen naar het kerstverhaal luisteren en samen met je klasgenoten een lied musiceren: dat gebeurde in groep 7a, daar hadden ze een orkerst: zang, dans, viool- en pianospel: en tegelijkertijd en alle vier vanuit hun eigen huis. Zo knap gedaan.
2e NF 2Dit is het bureau van meester Edwin in groep 6b. Teams staat open en alle kinderen zijn in beeld en de meester eet een heerlijk eitje als ontbijt. Wat een goede manier om met elkaar in verbinding te staan. Er werd ook een quiz gedaan.
2e NF 13
Er zijn ook kinderen op school en zij eten hun ontbijtje samen met juf Kimke en genieten van een verhaaltje van de juf met hun klasgenootjes.
2e NF 3Juf Charlotte ontbijt ook vanuit huis en kijk eens: een sneeuwpop in de woonkamer en die smelt niet eens.
2e NF 11
Deze kleuters zijn op school vanwege de noodopvang en zij genieten van een lekker croissantje, kerstgrapjes, kerstliedjes. Ieder ziet er ook prachtig uit. We zien vele foute-kerst-truien en vele hele chique kerstkleding. Natuurlijk zorg je dat alles op en top verzorgd is. 
2e NF 8
Juf Liesbeth aan het ontbijt met ook een -niet smeltende sneeuwpop- naast haar kopje thee. Er wordt enorm onderling gebabbeld tijden het ontbijten. Wat een kerstsfeer.
2e NF 1
Toen we nog met de kinderen op school waren, konden we het kerstverhaal nog uitbeelden. Hier horen Jozef en Maria van een Romeinse heraut dat zij op reis moesten.
2e NF 15
Allemaal in beeld. In een groep werd er Bingo gespeeld met twee dobbelstenen en de tafels. Meester gooide de dobbelstenen: 3 en 6, dus de som is 3 x 6 =... En dat getal snel aftekenen op de Bingokaart.
2e NF 5
De kleding van de 3 wijzen uit het Oosten is oogverblindend mooi. 

WIJ WENSEN ALLE KINDEREN EN ALLE OUDERS EEN HELE FIJNE KERSTVAKANTIE!
20181213 144536 copy